duminică, 11 septembrie 2016

Toamna aduce mişcare iar mişcarea aduce fericire (@ Reflex Dojang Năvodari)




Salut! Daca ma citeşti, eşti din Năvodari şi îmbrăţişezi cu tot sufletul conceptul că ,,Mişcarea aduce fericire,,, articolul acesta este în primul rând pentru tine, fiindcă sâmbăta viitoare, pe 17 septembrie, se întâmplă ceva chiar la noi în oraş, şi anume, aniversarea sălii Reflex Dojang. La mulţi ani!!

Dacă nu le-ai trecut niciodată pragul aniversarea lor îţi oferă un pretext numai bun de interacţiune, discuţii pe teme de nutriţie, sport şi nu numai, tombole şi voie bună. Chiar dacă nu practic în mod constant sport, îţi pot spune din experienţele trecute că îţi schimbă starea de spirit considerabil, îţi îmbunătăţeşte starea fizică şi este până la urmă un mod plăcut dar şi constructiv de a îţi petrece timpul. În perioadele în care participam la diverse antrenamente pot spune că cel mai mult îmi plăcea felul în care mă simţeam şi socializarea cu colegii, plus îmbunătăţirea posturii.

Indiferent care sunt obiectivele tale când ,,te apuci de sport,,, important este să fii deschis şi motivat, restul de obicei vine de la sine: muncă, muncă, oboseală, distracţie, prietenii, satisfacţie, optică diferită. Pe la Reflex Dojang am trecut inclusiv după ce legătura mea cu sportul se rupsese aproape definitiv, experienţa o găsiţi relatată mai pe larg aici.

Aşadar, trece-ţi în agendă acest eveniment şi...poţi începe deja să aştepţi cu nerăbdare următorul sfârşit de săptămână chiar dacă nu este încă luni sau miercuri. Chiar ar fi fain să schimbăm puţin rolurile şi să îmi povesteşti tu cum a fost undeva în comentarii.

Voi reveni. Duminică faină tuturor!

0 comments:

Trimiteți un comentariu