marți, 29 octombrie 2013

Pe unde colindăm ...de Halloween

Cum noi românii sunt mari amatori de import, iată că ziua de Halloween nu putea face excepţie, aşadar din calendarul acestei săptămâni nu puteau lipsi petrecerile cu tematică. Cercetătorii au descoperit că distracţia ajută la...aşadar dacă vă ţin buzunarul, timpul liber şi cheful de distracţie, iată ce am aflat până acum.

Unul din hotelurile din Mamaia oferă un sejur de neuitat de Halloween, sună cam înfiorător alăturarea cuvintelor,se mai promit şi surprize dar  şi acces la spa. Mai multe detalii aici .
Pe de altă parte, sala de arte marţiale din Năvodari Reflex Dojang invită doritorii la un antrenament, puţină mişcare înainte de bomboane. Vezi afiş .
Dincolo de aceste opţiuni mai nonconformiste, avem clasicele petreceri cu costumaţii, premii şi bănuiesc destul alcool şi dans. Despre toate acestea puteţi citi aici, aici şi aici.
Personal aş recomanda petrecerea din Doors: de obicei au muzică bună, locul e plăcut, servirea ok iar cei care frecventează locul sunt oameni care cel puţin aparent ştiu să se distreze. La Piraţi nu am fost până acum aşa că nu ştiu cum e pe acolo, dar poate vă duceţi voi şi lăsaţi un comment aici. Cât despre ultima sugestie, ei bine, e destul de o.k. dacă nu te deranjează că media de vârsta este undeva între 13 şi 15 ani (a clienţilor fideli, bineînţeles).

Acestea fiind spuse, vă doresc petrecere frumoasă!
.

0 comments:

Trimiteți un comentariu