duminică, 18 mai 2014

Blogmeet Şaişpe - 25 mai- to whom it may concern- update

Iată că blogger-ii constănţeni se adună şi în acest an în cadrul a ceea ce se doreşte a fi Blogmeet 16. Sper să pot bifa lista celor prezenţi întrucât la ora actuală sunt în recuperare după o intervenţie chrirugicală la umăr şi în afară de drumurile pe care mă pun şedinţele de fizioterapie şi hârţogăraia aferentă unui concediu medical deplasările în urbea Câţa sunt foarte puţin probabile şi dificile. Dar destul despre mine!

Am scris acest articol în speranţa că va afla cât mai multă lume despre acest Blogmeet, fiindcă am ajuns la concluzia că surprinzător de  mulţi dintre cunoscuţii mei scriu (şi o fac bine) şi/ sau au blog. Lista cu cei care intenţionează să participe şi alte detalii despre eveniment găsiţi aici. Poate ar fi interesate să ia parte şi Vali, Lillee sau Adela. Poate îl voi vedea acolo pe dânsul. Aşadar, dacă sunteţi interesaţi, luaţi legătura cu organizatorii şi poate ne întâlnim acolo, duminică 25 Mai orele 12,00 la City Bistro Cafe.Motivele pentru care vă înnebunesc cu utilizarea lui poate, le găsim aici. Aici, în primul paragraf!

Până în prezent, eu am luat parte o singură dată, la "celebra" ediţie cu numărul 14, La Cetate. Rezultatul a fost: cunoştinţe noi, mici modificări în editarea blog-ului, o listă întreagă cu lucruri noi de citit şi de văzut, şansa de a discuta cu cineva despre scris sau alte interese comune. Aşadar, dacă aveţi dispoziţie, hai să facem lumea asta mică şi mai mică, dar cu mai multe idei.

Celor interesaţi le recomand să intre pe grupul Bloggeri Constanteni unde pot afla detalii despre diverse proiecte în desfăşurare pe care eu nu le-am menţionat aici. Întrucât a tasta reprezintă o provocare la ora actuală, închei articolul, nu înainte de a îi mulţumi lui C.H. pentru sprijinul tehnic şi nu numai.

Un alt articol despre acest eveniment puteţi citi aici. Să ne vedem sănătoşi!


0 comments:

Trimiteți un comentariu