duminică, 23 august 2015

Blogmeet cu pisici cu care nu am fotografii sau cum am împlinit eu 33 de ani pe drum

În câteva ore voi împlini treizeci şi trei de ani. Încă mai sper; dar am şi multe, multe momente în care realizez cât de mult am renunţat. Am renunţat din plafonare, din ignoranţă, din teamă de moarte-nu, dar din teamă de riscuri da. Un fel de teamă de viaţă la unele faze. Nu-s tocmai cea mai responsabilă persoană şi mă simt în elementul meu sub apă sau cu pixul pe agendă notând în grabă pentru această postare. Îi mulţumesc mamei pentru tastatura wireless. Yeah, baby.

Mă numesc Zak pentru voi dar şi pentru vechii prieteni şi vechile cunoştinţe care ştiu că am numit blog-ul după această neobişnuită poreclă cu un istoric strict neinteresant şi sec. Acasă la Zak, pentru că mi-am dorit un spaţiu în care să îmi pot vărsa gândurile mai ales când am greşit, dacă greşesc şi dacă nu interesează pe nimeni.

Ieri am fost la terasa Xena . Acolo era în plină desfăşurare BM XVII, organizat de ddumi si de joie dacă am înţeles bine. Mulţumesc puştiu pentru ceea ce vedeţi mai mult sau mai puţin clar în fotografia de mai jos. Ţin minte că în 2013 la Cetate la BM nu am primit doză de Cola, aşa că bucuria mea a fost mare:
BM-ul pe scurt: atmosferă miştoc, nu a fost aşa frig cum mă temeam dar m-am şi dus echipată. Discuţiile, bine condimentate cu glume şi uneori cu ironii (mai rare), au plecat şi s-au întors la http://ctblogs.ro/ , dacă eşti blogger local (CTA), musai să te înscrii, campanii, sfaturi, ieşeli faine, etc. Cei de pe ctblogs îşi doresc o comunitate activă, proactivă, unită şi bine închegată din diverse puncte de vedere. Mie nu ştiu ce îmi va aduce viaţa în materie de loc de muncă, sănătate, iubire, drumuri, dar sunt gata să văd despre ce este vorba mai departe, cu speranţa că voi reuşi şi eu să particip la o campanie, fie şi pentru experienţa în sine. Doamne ajută!

Mergând pe jos până la Gară, cu mâinile în buzunar, ca pe vremea când plecam târziu de la anume antrenamente din zona Miga, mi-am ,,scris'' următoarele gânduri pentru voi:

Mă bucur că am reuşit să ajung în ciuda ploii, oboselii şi etc. şamd. Maria Agu , mă bucur că am apucat să îţi strâng mâna live, cine ştie cum şi când ne mai vedem. Voi reveni cu puţinele fotografii cu fetele pe care am apucat a le face înainte ca aparatul să mă lase baltă :(. La mulţi ani pentru 26, Ionuţ! Vei vedea urarea doar dacă ai rezistat să citeşti până aici. Poate aş fi vrut să vă spun mai multe, dar erau legate de cât de a-tehnică sunt că de lipsa de timp am spus. Om trăi şi om vedea cu partea tehnică. Îi doresc fiecăruia succes cu propriile planuri şi visuri. Diana, mulţumesc pentru indicaţiile utile în a ajunge. Poate sunt uşor incoerentă, dar uitaţi-vă şi voi la ceas...

Despre BM a mai scris, extrem de prompt, Cristina, aici. Aştept reuneala la mişcare.

Weekend fain tuturor!

  Vedeţi mai jos cele 2-3 fotografii pe care am apucat să le fac cu aparatul propriu:










Numai bine!





4 comments:

  1. Draga mea,

    Mă bucur şi eu că în sfârşit am reuşit (pt câteva momente) să ne vedem live, să vorbim ş.a.m.d. Te îmbrăţisez cu tot dragul şi îţi urez încă o dată cele mai călduroase urări venite din inima mea.
    La mulţi ani, frumuşica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Na că am citit. Și am văzut. Și este 26, nu 27 :)

    La mulți ani, să fii sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Au fost bune bomboanele de ciocolată! Mult succes în noul an (al tău)!

    RăspundețiȘtergere