sâmbătă, 15 august 2015

Tu vii?


Sâmbăta viitoare se anunţă cu surle şi trâmbiţe Blogmeet Constanţa ediţia a XVIII- a. Data : 22 august. Ora: 18,00 -încă se dezbate aspectul. Locul: Terasa Xena, undeva pe lângă tribunal. Invitaţia a fost adresată de Ddumi în acest articol sub care vă puteţi anunţa participarea printr-un comentariu, astfel încât rezervarea să poată fi făcută din timp. Ddumi organizează această întrunire alături de Joe care de asemenea o anunţă pe al său blog.

Având în vedere numele terasei şi experienţe din trecut sper totuşi să avem o întâlnire cât mai paşnică, plăcută şi de ce nu, productivă. Abia aştept să mă revăd cu câţiva dintre cei pe care îi cunosc deja şi mi-aş dori să văd şi persoane noi. Alina Făt, la tine mă refer!! Şi mă refer chiar şi la B. dacă are de gând să continue cu scrisul.

Aşadar, dacă eşti prin şi din zonă, ai un blog pe care deja scrii sau doar ce ai debutat cu unul, înscrie-te sub articolul lui Ddumi şi ne vedem sâmbătă. Voi reveni cu impresii, asta dacă nu voi fi prea ocupată pe 23 (prietenii ştiu de ce).

Deci, TU, ce zici? Vii?




1 comments: