duminică, 25 mai 2014

BM Şaişpe- fuse şi se duse

De când cu operaţia, aud din ce în ce mai des întrebările "cum te mai simţi, eşti o.k.?" şi, preferata mea" te (mai) doare?". Am încercat să răspund diplomat turor, cum că am început terapie, operaţia a decurs o.k. şi mă simt mai bine decât după operaţie, clar. Însă, insistenţa rămâne, prin întrebarea supremă "dar te doare ca înainte de operaţie?". Păi, cum să mai explic eu, da, oameni buni, mă doare şi încă uneori foarte tare, nu dorm noaptea, nu ajung să iau ceva din raft şi se mişcă de parcă nu ar fi mâna mea. Însă durerea este parte din procesul de recuperare şi vindecare (valabil la modul general pentru mai multe în viaţă), aşadar, până să car greutăţi. să stau cu orele la calculator sau să dau cu aspiratorul mai este ceva timp. Eu încerc să îmi văd de treabă şi să mă refac cât mai repede, dar a cam început să mă irite nerăbdarea unora şi chiar unele miştouri pe tema asta.

Cu toate acestea, astăzi am reuşit să semnez condica la Blog Meet XVI. Faptul că ne-am întâlnit la o terasă în spatele City Mall şi am avut mijloc de transport direct şi aproape de locul de întâlnire mi-au dat curaj să fac acest pas. Am ajuns mai târziu, după ora semnalată adică, m-am mutat de colo până colo, îi mulţumesc Adrianei pentru că mi-a făcut loc lângă ea la umbră, am făcut un amestec neinspirat de fresh cu frappe cu apă şi suc acidulat, am mâncat chiar şi pizza de la Alex (mulţumesc) şi chiar şi o pătrăţică de ciocolată adusă de gazda evenimentului.

Că tot veni vorba, am ajuns la conluzia că data viitoare voi lua un rucsac, întrucât nu am plecat cu mâna goală. O carte de vizită de la Diana, una de la Adi, Joie a vorbit cu cei de la Durex şi, spre amuzamentul general a venit cu mai multe cutii, iar la final am plecat acasă şi cu două ghiduri şi o carte despre Centrul de Scafandri pentru care îi mulţumesc lui Adi. Au participat aproximativ douăzeci de persoane, însă nu m-am mutat dintr-o parte în alta prea des din cauza umărului şi a soarelui pe care încercam clar să îl evit pe cât posibil, aşadar am luat parte în mod aleatoriu la discuţii. Printre altele, a venit vorba despre oraşul Constanţa- cât de mult se investeşte sau nu pentru conservarea unor zone, clădiri şi monumente- sau nu; despre cât costă o licenţă pentru pachetul Office sau pentru diverse programe/ aplicaţii şi la final chiar şi despre asigurări medicale and company (subiect legat de care pe mine deja mă doare capul de două luni). De poze s-a ocupat Florin, în calitate de fotograf oficial al evenimentului.

Poate acest articol nu este profi, important este că am ajuns şi, în limita confortului fizic, m-am simţit bine. Mi-a făcut plăcere să îi revăd pe Alex, Adriana şi Nelida şi sper să mă revăd cu Diana. Cu bine tuturor!

P.S. Mulţumesc lui C.H. pentru tricoul personalizat, nu l-am purtat însă cu siguranţă m-am lăudat cu fotografia în care îl port.

2 comments:

  1. eu inca nu am reusit sa ajung in Mamaia sa imi iau asa tricou :)
    recuperare usoara si ne vedem noi, sau daid e veste cand vrei sa iesi undeva la indemana pt tine si venim noi acolo; nu uita ca si Adriana a zis ca vrea sa vina :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai e foarte bine ca ai intrat sa scrii, ca face parte din recuperare :))
    Succes maxim si te pupam de la distanta.

    RăspundețiȘtergere